Over ons

OVER ONS

Wij zijn Eelco Koomen en Elsbeth Vaalburg. We wonen sinds 2002 in deze monumentale boerderij samen met onze drie kinderen. Deze bijna 400 oude boerderij deed eerst dienst als veehouders-onderkomen, later werden hier de aardappels van de akkerbouwer bewaard en nu biedt het ons de ruimte om vergaderruimtes aan te bieden. 


Het blijft een uitdaging zo'n groot gebouw te onderhouden maar gelukkig is Eelco heel handig en heeft hij aardig wat uren, bloed, zweet en tranen in deze boerderij gestoken. En dat zie je terug! Met liefde hebben we het onze boerderij gemaakt en we hopen dat onze gasten dit ook zo ervaren.


Een kleinschalig onderkomen aan groepen van maximaal 20 personen om in alle rust samen te komen. We houden van het contact met onze gasten en iedereen een mooie dag te bezorgen.

DE LOCATIE


Achter ons woonhuis vindt je de ingang naar de vergaderruimte. Een eigen opgang, hal met garderobe. Via de trap omhoog kom je in onze vergaderzaal van ruim 60 vierkante meter. Hier is een eigen keuken en toilet.

Vergaderruimte
foto 2
IMG_8901

DE VERGADERRUIMTE


De ruimte kan op meerdere manieren worden ingericht. Voor presentaties, vergaderingen of cursus. Samen kunnen we afstemmen wat de wensen zijn.

VOORZIENINGEN


Een eigen keukentje met koffie en thee en uiteraard iets lekkers.  We doen er alles aan om de dag zorgeloos te laten verlopen.

VOORZIENINGEN


  • Eigen opgang
  • Hal met kapstok
  • Eigen keukentje
  • Toilet
  • Koffie en thee met wat lekkers
  • Buitenzitjes