ARRANGEMENTEN & ACTIVITEITEN

VERGADEREN


Dat kan bij ons per dagdeel van 4 uur het is € 20,- per persoon per dagdeel. Om alles klaar te maken, rekenen we een minimale afname van 6 personen. We maken uiteraard graag een offerte op maat.

KOFFIE & THEE


Koffie en thee zijn inclusief en zelf te maken in de keuken. Uiteraard met iets lekkers!


MET LUNCH


Wil je bij ons lunchen? Dat kan. We verzorgen een heerlijke lunch voor € 20,- per persoon. Dit zijn verse broodjes, kaas, vleeswaren, sapjes en salade. Maar ook borrelgarnituur kunnen we regelen, denk dan aan
€ 7,50 per persoon. Dit zijn vanaf prijzen. Alle wensen zijn bespreekbaar.

BOERENLUNCH


Samen met de plaatselijke horeca kunnen we een echte boerenlunch verzorgen. Boerenkaas, Boerenmelk, soep etc. Vraag naar de mogelijkheden, we maken hier graag een offerte voor.


PERFECTE PLAATS VOOR UW VOLGENDE VERGADERING


ACTIVITEITEN


In ons prachtige dorp zijn allerlei mooie activiteiten te doen, we helpen je graag op weg.

WANDELEN


Zo mooi, zo rustig. Wandel zo de Schermer in. Informeer voor de mooiste wandelroutes.

RONDLEIDING

BIJ BOER TED


Vlakbij ons zit een agrarisch landbouw bedrijf die op duurzame en biologische wijze en knolserderlij, aardappelen en pompoenen telen. Met passie telen zij deze in de Schermerpolder en omstreken. Wij kunnen hier een mooie excursie naar dit bedrijf organiseren en zelf hun heerlijke ovaalburger proeven.


SCHERMER MOLENS


Vlakbij ons zitten de Schermer molens. De museummolen is één van de 11 overgebleven molens en je kunt de molen van onder tot bijna bovenin bezichtigen. Je ziet hoe de molen werkt en hoe mensen vroeger in de molen woonden.

SUPPEN


Zin in iets avontuurlijkers? Altijd al de polder vanaf het water willen bekijken? Dan is suppen echt heel gaaf. Actief het water op en samen proberen droog te blijven.